U bent hier

bizLocator, jouw start voor professioneel vastgoed

Ondernemers op zoek naar een passende bedrijfslocatie moeten de zoekmotor van bizLocator zeker eens bevragen. bizLocator bundelt namelijk het aanbod van bijna 200 professionele aanbieders en vastgoedbemiddelaars. Ondernemers stellen er ook onmiddellijk hun vragen aan de aanbieder, de gemeente of het Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO).

Een versterkt verhaal

Op vrijdag 8 februari 2019 ondertekenden VLAIO en ORIS nv een overeenkomst van onbepaalde duur. Beide partijen willen zich blijven inzetten om van bizLocator het grootste webplatform voor professioneel vastgoed te maken.

Een nieuw logo, slagzin en huisstijl zetten deze doorstart extra in de verf. De website kreeg een grondige transformatie. Ze staat nu nog meer in dienst van de ruimtezoekende ondernemer. De komende maanden zie je bizLocator ook regelmatig op de sociale media verschijnen.

1 op 6 gemeenten neemt al deel

Voor overheden is dit platform meer dan alleen ondernemingsvriendelijke dienstverlening. VLAIO wil met bizLocator ook een instrument ontwikkelen dat het ruimtelijk-economisch beleid ondersteunt. Zo krijgt een gemeente toegang tot het actueel overzicht van vraag en aanbod. Een gemeente kan daardoor betere beslissingen maken ten gunste van de ondernemer.

Inmiddels stapten al meer dan 50 gemeentebesturen en intercommunales mee in het project. Is ook jouw bestuur geïnteresseerd in bizLocator? Neem dan voor meer info contact op met VLAIO (bizlocator [at] vlaio.be).

Delen